Om Heidi
 
Hej!
 
Mit navn er Heidi.
 
Jeg har altid kunnet tale med den åndelig verden, lige siden jeg var helt lille. Som årene er gået, er mine evner blevet udviklet og forstærket.
Jeg er én af de heldige som både ser, høre og føler nærværet fra ånderne. Det betyder at jeg er ekstra sensitiv og følsom, men jeg har lært at håndterer disse følelser og anser mig selv for at være en meget stærk person indenfor det spirituelle område.
 
Min interesse for det alternative har altid været dér. Jeg elsker at udvikle mig og er oftest at finde på kurser eller workshops efter nye ting at udforske, da jeg synes der er så mange spændende ting i denne verden.
Det betyder, at jeg hele tiden dygtiggør mig indenfor den alternative verden - så jeg kan give dig den allerbedste behandling, samt vejlede og guide dig på mine mange spændende workshops og arrangementer, som jeg afholder.
 
Jeg er uddannet Clairvoyant, Healer, Mindfulness- og Meditations Instruktør, Positiv Psykologi Vejleder, samt Japansk Lifting behandler.
 
Når jeg beskæftiger mig med den åndelige/alternative verden er jeg i mit es, det er her jeg trives og udvikler mig og jeg elsker den positive energi som jeg får af at give videre til andre.
Det er også meget vigtig for mig, at give mine kunder en god oplevelse, uanset hvilken af mine behandlinger/workshop de vælger. Mit fokus er nemlig på dig, og dine behov - så når du er hos mig, arbejder vi med at få dit fulde potentiale frem - så din cirkel kan blive fuldendt (deraf også mit firmanavn - complete circle).
 
TAK..... til dig, fordi du læste med.
 
Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at følge mig på facebook, www.facebook.com/completecirclebyheidi.
Hvis du liker min facebook side, får du samtidig gratis gode råd, indenfor det alternative samt større mulighed for at se hvornår jeg har konkurrencer mm.
 
Jeg glæder mig til at høre fra dig.
 
Lys og kærlighed
Heidi Ejer af Complete circle by Heidi Ozol-Lennert
 
 
  
 
 
Complete Circle by Heidi Ozol-Lennert | Lykkebækparken 73, 4600 Køge - Danmark | Tlf.: 21911644 | mail@completecircle.dk